9 sfaturi de la marile campioane pentru a-ti indeplini visul

Catalina si Diana s-au intors cu medalii de la Cupa Mondiala de la Doha, prima competitie internationala importanta la care au participat in 2016. Cata a castigat aurul la barna, in timp ce Didi a termiant pe locul 2 la sol. E un inceput care ne da sperante.

Si ca sa le incurajam si mai mult , mai jos ne amintim cateva  sfaturi de la marile campioane ale Romaniei, din seria articolelor publicate „Inspiratie de 10”!

Nadia: “In viata exista si esecuri, important este sa reusesti sa te aduni si sa treci peste ele!

Kati Szabo: “Trebuie sa va ganditi mereu la podium. Sa ramaneti mereu cu picioarele pe pamant si sa fiti cat mai serioase in pregatire!”

Daniela Silivas: “Fetele trebuie sa formeze o echipa unita! Nu numai intre colege, dar si cu antrenorii. Cu totii muncim pentru acelasi vis!”

Lavinia Milosovici: “Nu exista nici un secret! Cu mai multa munca, ambitie si incredere in antrenori!”

Gina Gogean: “Cel mai important lucru pe care trebuie sa il faci ca sa castigi este sa muncesti, sa fii serios si perseverent!”

Simona Amanar: “Fiti serioase, munciti si realizati ca inainte de toate sunteti cele mai bune si aveti puterea sa dovediti tuturor ca Romania este numarul 1 in acest sport!“

Andreea Raducan: “Fetelor, demonstrati-ne ca puteti mentine steagul sus in competitii! Puteti duce traditia frumoasa mai departe prin rezultatele obtinute in marile competitii!”

Monica Rosu: “Poti avea o zi neagra, unde nu iti iese nimic si rezultatul e pe masura. Dar eu am incredere in voi si sunt sigura ca anul asta va fi unul bun.”

Sandra Izbasa: “Viata de gimnasta este destul de scurta si ar fi pacat sa iasa din acest sport cu vreun regret.”

Va tinem pumnii  , fetelor! Nu mai e mult pana la competitia de recalificare  de la Rio!

#suntemcuvoi

Comentarii

comments

Comments are closed.

OMV Petrom si gimnastica

Petrom sustine gimnastica feminina inca din anul 2010. La sfarsitul anului 2013 a decis sa se implice si mai mult in sprijinirea acestui sport, investind intr-un proiect sustenabil initiat de catre Mariana Bitang si Octavian Bellu. Incepand cu 2014 si pana in anul 2018, compania noastra sustine programul de pregatire "Tara, tara vrem campioane", care isi doreste sa creasca o generatie noua de gimnaste si sa ajute la dezvoltarea scolii romanesti de gimnastica feminina. In prezent, 125 de fetite sunt integrate in programul de pregatire in centrele de gimnastica din mai multe orase: Bucuresti, Timisoara, Constanta, Deva, Onesti, Ploiesti, Focsani, Barlad, Arad.

Pe de alta parte, continuam suportul nostru catre actuala generatie de gimnaste si sustinem in calitate de "Partener General" organizarea celui mai important eveniment sportiv al anului 2017 pentru gimnastica romaneasca. Campionatele Europene de Gimnastica Artistica Petrom, Masculin si Feminin, care se vor desfasura la Cluj in perioada 19-23 aprilie, ne ofera sansa sa ne sustinem sportivii la noi acasa.

E timpul sa ii incurajam si sa le transmitem energia noastra!

#suntemcuvoi