Emotii, ambitie si dorinta de perfomanta la Cupa OMV Petrom! Fetitele se pregatesc pentru al doilea concurs din viata lor!

Gimnastele din proiectul “Tara, tara, vrem campioane” vor simtii cele mai puternice emotii din  cariera lor de pana acum. Ele se pregatesc sa participle la cea de a doua competitie organizata in cadrul proiectului.  Cupa OMV Petrom  va avea loc la Constanta, intre 24 si 25 mai.

Ambitie, vointa si dorinta de a face performanta. Asta vor simti fetitele care isi incep drumul catre marile competitii. Au trecut  aproape  doi ani de cand au inceput sa se pregateasca si urmeaza sa traiasca pentru a doua oara  emotiile unui concurs.

Micutele gimnaste din proiectul „Tara, tara, vrem campioane” vor concura  la cele patru aparate:  barna, sol, paralele si  sarituri. Andreea Raducan va fi  gazda evenimentului si le va incuraja pe gimnaste in timpul probelor.

“Trebuie sa muncesc mult ca sa ajung o mare campioana”, spunea Amalia, una dintre fetite, acum cateva luni. “Uneori imi e dor de ai mei, dar vreau sa stie ca ii iubesc mult”, povestea si Vanesa .

Daca doriti sa le vedeti  pe fetitele din programul „Tara, tara vrem campioane”, va asteptam sa le sustineti  din tribune in cele 2 zile de concurs,  la Sala Sporturilor din Constanta incepand cu ora 09:00 dimineata pana la ora 19:30 seara. Intrarea este libera.  Noi le tinem pumnii si abia asteptam sa le vedem concurand.  Bafta, fetelor!

#suntemcuvoi

12553092_438007236403010_1009355482948442877_n

Comentarii

comments

Comments are closed.

OMV Petrom si gimnastica

Petrom sustine gimnastica feminina inca din anul 2010. La sfarsitul anului 2013 a decis sa se implice si mai mult in sprijinirea acestui sport, investind intr-un proiect sustenabil initiat de catre Mariana Bitang si Octavian Bellu. Incepand cu 2014 si pana in anul 2018, compania noastra sustine programul de pregatire "Tara, tara vrem campioane", care isi doreste sa creasca o generatie noua de gimnaste si sa ajute la dezvoltarea scolii romanesti de gimnastica feminina. In prezent, 125 de fetite sunt integrate in programul de pregatire in centrele de gimnastica din mai multe orase: Bucuresti, Timisoara, Constanta, Deva, Onesti, Ploiesti, Focsani, Barlad, Arad.

Pe de alta parte, continuam suportul nostru catre actuala generatie de gimnaste si sustinem in calitate de "Partener General" organizarea celui mai important eveniment sportiv al anului 2017 pentru gimnastica romaneasca. Campionatele Europene de Gimnastica Artistica Petrom, Masculin si Feminin, care se vor desfasura la Cluj in perioada 19-23 aprilie, ne ofera sansa sa ne sustinem sportivii la noi acasa.

E timpul sa ii incurajam si sa le transmitem energia noastra!

#suntemcuvoi