Faceti cunostinta cu o parte din oamenii care muncesc in fiecare zi pentru medalia de aur din 2024!

In fiecare zi, fetitele din proiectul  „Tara, tara, vrem campioane” se antreneaza cu un singur scop: sa ajunga pe podium la Olimpiada din 2024.  Mariana Cimpeanu (C.S. „Dinamo” Bucuresti), Mariana Tomceanu (C.S.S. nr. 1  Timisoara), Gina Gogean ( C.N.S. „Cetate” Deva),  Catalin Meran (C.S.S. nr. 1 Constanta), Marius Vintila (C.S.A. Steaua Bucuresti) sunt o parte din antrenorii care muncesc in fiecare zi  si se ocupa de cele  200 de  micute gimnaste intrate in programul de pregatire pentru perioada 2014-2017.

„Sa formezi o campioana iti trebuie foarte mult timp. Dar de calitatile ei iti poti da seama dupa 2-3 ani”, spune Catalin Meran despre fetite. „Faptul ca viata lor a devenit o viata ordonata este de impresionat pentru ca vorbim de copii de 6 si de 7 ani”, le lauda si Mariana Tomceanu.

Au facut parte de la inceput din „echipa” care coordoneaza acest proiect alaturi de Mariana Bitang si Octavian Bellu, dar si de multe campioane printre care Nadia, Andreea Raducan sau Lavinia Milosovici, ei au selectionat cele mai bune 200 de fetite, pe care acum le antreneaza in centrele de gimnastica.

„M-a impresionat si ma impresioneaza in continuare, desi sunt foarte micute, ca vor sa faca gimnastica, vor sa devina cineva in viata si sa se realizeze”, povesteste si Gina Gogean.

“Lipsa parintilor de langa ele m-a impresionat cel mai tare. Ele au incercat sa le arate ca pot ajunge si singure pe un drum”, spune cu emotii Mariana Cimpeanu.

“Perioada aceasta este foarte importanta pentru fete. Acum ele isi dezvolta un anumit tip de caracter care este determinant pentru cariera lor. Iar determinarea este una dintre cele mai importante calitati ale unui campion”, povesteste Marius Vintila.

Ei sunt oamenii din spatele fetitelor din proiectul „Tara, tara, vrem campioane!”

#suntemcuvoi

Comentarii

comments

Comments are closed.

OMV Petrom si gimnastica

Petrom sustine gimnastica feminina inca din anul 2010. La sfarsitul anului 2013 a decis sa se implice si mai mult in sprijinirea acestui sport, investind intr-un proiect sustenabil initiat de catre Mariana Bitang si Octavian Bellu. Incepand cu 2014 si pana in anul 2018, compania noastra sustine programul de pregatire "Tara, tara vrem campioane", care isi doreste sa creasca o generatie noua de gimnaste si sa ajute la dezvoltarea scolii romanesti de gimnastica feminina. In prezent, 125 de fetite sunt integrate in programul de pregatire in centrele de gimnastica din mai multe orase: Bucuresti, Timisoara, Constanta, Deva, Onesti, Ploiesti, Focsani, Barlad, Arad.

Pe de alta parte, continuam suportul nostru catre actuala generatie de gimnaste si sustinem in calitate de "Partener General" organizarea celui mai important eveniment sportiv al anului 2017 pentru gimnastica romaneasca. Campionatele Europene de Gimnastica Artistica Petrom, Masculin si Feminin, care se vor desfasura la Cluj in perioada 19-23 aprilie, ne ofera sansa sa ne sustinem sportivii la noi acasa.

E timpul sa ii incurajam si sa le transmitem energia noastra!

#suntemcuvoi