Inspiratie de 10 | Sandra Izbasa: „Datorita lor am reusit sa ajung pana aici!”

„Iubesc gimnastica pentru ca mi-a oferit multe momente de satisfactie pe parcursul carierei, pentru ca m-a dezvoltat frumos, m-a format ca om. Am ajuns unde am ajuns datorita gimnasticii, parintilor si antrenorilor”. Asa isi incepe Sandra Izbasa declaratia de dragoste pentru gimnastica pe www.suntemcuvoi.ro.

Sandra s-a nascut in Bucuresti, pe 18 iunie 1990 si povestea ei frumoasa a inceput la clubul Steaua.

Sandra 2

Prima competitie mare la care a participat au fost Europenele de la Volos in primul an de seniorat, cand Sandra a obtinut medalia de Aur la sol, medalia de Argint in proba pe echipe si Bronzul la barna. Un start care ne pregatea pentru momentele frumoase pe care urma sa le traim impreuna.

„Gimnastica este intr-o continua evolutie. De cand am iesit din inalta performanta pana in prezent s-a schimbat regulamentul”, povesteste Sandra, care a ales sa nu participe la turneul de la Rio, tocmai din cauza noilor reguli. Acum, ea are un alt job: „In momentul de fata sunt angajata clubului Steaua Bucuresti, am avansat la gradul de capitan si sunt coordonator de imagine pe gimnastica artistica feminina. Nu mi-a lipsit absolut nimic in momentul in care am decis sa nu mai intru o perioada in sala de gimnastica. Multumesc clubului Steaua pentru ca mi-a oferit oportunitatea de a desfasura activitati frumoase si interesante”, spune Sandra.

Sandra Izbasa Londra 2012

Una dintre activitatile in care s-a implicat cu mare interes a fost campania „Tara, tara, vrem campioane!”. „Ma bucur ca am avut ocazia sa particip la un astfel de proiect impreuna cu antrenorii si colegele mele, sa descoperim noi talente si sa le ajutam sa devina viitorul sportului romanesc. As vrea mult ca in 2024 una dintre ele sa fie pe podium”, spune cu speranta Sandra.

Cele mai frumoase momente din cariera ei au fost cele doua olimpiade la care a participat, in 2008 la Beijing unde  a castigat medalia de Aur la sol si Bronz pe echipe  si in 2012 la Londra cand a cucerit Aurul la sarituri si Bronz pe echipe..

Sandra are si un mesaj pentru oamenii care au ajutat-o cel mai mult in timpul carierei, antrenorii Octavian Bellu si Mariana Bitang: „Sper sa ne bucure cu prezenta lor in sala si la competitii, pentru ca au un har deosebit si nu ar merita sa-l iroseasca stand departe de sala de gimnastica”.

Sandra crede ca: munca, perseverenta, daruirea, curajul, seriozitatea sunt o parte din ingredientele de care ai nevoie sa castigi !

Haideti sa ne mai bucuram o data de momentul minunat de la Londra 2012 , alaturi de Sandra!

Comentarii

comments

Comments are closed.

OMV Petrom si gimnastica

Petrom sustine gimnastica feminina inca din anul 2010. La sfarsitul anului 2013 a decis sa se implice si mai mult in sprijinirea acestui sport, investind intr-un proiect sustenabil initiat de catre Mariana Bitang si Octavian Bellu. Incepand cu 2014 si pana in anul 2018, compania noastra sustine programul de pregatire "Tara, tara vrem campioane", care isi doreste sa creasca o generatie noua de gimnaste si sa ajute la dezvoltarea scolii romanesti de gimnastica feminina. In prezent, 125 de fetite sunt integrate in programul de pregatire in centrele de gimnastica din mai multe orase: Bucuresti, Timisoara, Constanta, Deva, Onesti, Ploiesti, Focsani, Barlad, Arad.

Pe de alta parte, continuam suportul nostru catre actuala generatie de gimnaste si sustinem in calitate de "Partener General" organizarea celui mai important eveniment sportiv al anului 2017 pentru gimnastica romaneasca. Campionatele Europene de Gimnastica Artistica Petrom, Masculin si Feminin, care se vor desfasura la Cluj in perioada 19-23 aprilie, ne ofera sansa sa ne sustinem sportivii la noi acasa.

E timpul sa ii incurajam si sa le transmitem energia noastra!

#suntemcuvoi