Larisa, nu fi trista! Mai mult ca oricand, Suntemcutine! Lumea gimnasticii o incurajeaza pe Lari dupa accidentarea suferita !

La antrenamentul de  marti  seara, Larisa a cazut de pe barna si si-a fracturat un deget de la mana. Are nevoie de o interventie chirurgicala si 6 saptamani de pauza. Asta  inseamna ca din pacate,  va rata turneul preolimpic de la Rio. 🙁

Cand am citit prima data stirea am ramas fara cuvinte. Cat ghinion?! Parca  nu se mai termina vestile proaste. Didi a trecut prin  patru operatii, Cata s-a accidentat la Campionatele Nationale de anul trecut, chiar  inainte de Mondiale, Ocolisan s-a accidentat  in timpul  antrenamentului  oficial de sarituri  la Mondialele de la Glasgow, iar Larisa a ratat Europeanul din 2015 si acum nu va putea participa in turneul de recalificare pentru  Jocurile Olimpice de la Rio.   Suntem cu totii intristati de aceasta veste.

E greu sa-ti imaginezi ce e in sufletul ei. Noi te iubim, Larisa! Si suntem alaturi de tine. Si nu doar noi. Am strans aici cele mai tari mesaje de incurajare de la colegii si colegele tale din toata lumea.

#suntemcuvoi

Comentarii

comments

Comments are closed.

OMV Petrom si gimnastica

Petrom sustine gimnastica feminina inca din anul 2010. La sfarsitul anului 2013 a decis sa se implice si mai mult in sprijinirea acestui sport, investind intr-un proiect sustenabil initiat de catre Mariana Bitang si Octavian Bellu. Incepand cu 2014 si pana in anul 2018, compania noastra sustine programul de pregatire "Tara, tara vrem campioane", care isi doreste sa creasca o generatie noua de gimnaste si sa ajute la dezvoltarea scolii romanesti de gimnastica feminina. In prezent, 125 de fetite sunt integrate in programul de pregatire in centrele de gimnastica din mai multe orase: Bucuresti, Timisoara, Constanta, Deva, Onesti, Ploiesti, Focsani, Barlad, Arad.

Pe de alta parte, continuam suportul nostru catre actuala generatie de gimnaste si sustinem in calitate de "Partener General" organizarea celui mai important eveniment sportiv al anului 2017 pentru gimnastica romaneasca. Campionatele Europene de Gimnastica Artistica Petrom, Masculin si Feminin, care se vor desfasura la Cluj in perioada 19-23 aprilie, ne ofera sansa sa ne sustinem sportivii la noi acasa.

E timpul sa ii incurajam si sa le transmitem energia noastra!

#suntemcuvoi