Pasiune, emotie si multa bucurie! Cele mai frumoase momente de la Cupa “OMV Petrom”

Fetitele din programul “Tara, tara vrem campioane” au participat la a doua competitie din viata lor,  Cupa “OMV Petrom”, care a avut loc la Sala Sporturilor din Constanta.  La competitie s-au prezentat  gimnaste de la cluburile  din Deva, Onesti, Timisoara, Focsani, Arad, Barlad, Constanta, Galati si Bucuresti (Steaua, Dinamo si CSS 2). Initiatorii acestui proiect ,  Octavian Bellu si Mariana Bitang au urmarit cu mare atentie copiii, la cele patru categorii la care au concurat: : avansati I si II si incepatori I si II.

In prima zi din competitie, la categoria incepatori II, Amalia Ghigoarta a dominat concursul, reusind o mai multe performante : locul 1 cu echipa CSS 1 Timisoara, locul 1 la individual compus si locul 1 la toate cele patru aparate!  Amalia deja incepe sa ne dea sperante ca gimnastica romaneasca are viitor!  Amalia e  talentata si la scris, daca va mai amintiti compunerile ei despre gimnastica 🙂 care le-am publicat pe suntemcuvoi.ro  acum cateva luni.

Tot in prima zi a avut loc si concursul la categoria avansati I, unde Sabrina Maneca, de la CS Farul Constanta, fiica Cameliei Voinea, campioana mondiala cu echipa in 1987, s-a impus la individual si 3 aparate – barna, sol si paralele. Sariturile au fost castigate de Erika Leonida de la CSA Steaua.

A doua zi a Cupei ’’OMV Petrom” a debutat cu seria incepatorilor I. Prima echipa a CSS 1 Constanta a castigat concursul, urmata de CS Dinamo si CSS 1 Timisoara, in timp ce la individual s-a impus Erica Gogoase de la CSS1 Timisoara. Tot Erica Gogoase a castigat si concursul la sarituri, barna si paralele, fiind urmata de 4 fete de la Barlad: Lorena Popa, Ilinca Balan, Ioana Balan şi Bianca Balan.

La ultima serie a avansatilor II primele doua locuri au fost ocupate de gimnastele de la CS Farul, Luiza Popa si Corina Petre. Pe trei a urcat Daria Berar de la CSM Arad. Alexandra Patriche a castigat proba la sarituri, Daria Berar la paralele, Gabriela Toader la barna si Corina Petre la sol.

Micile gimnaste au fost incurajate si de Andreea Raducan, Gina Gogean, Daniela Sofronie, Corina Ungureanu sau Anamaria Tamarjan.

Unii copii au plecat fericiti de la competitie, in timp ce altii si-au gasit o sursa de motivare pentru urmatoarea perioada. Marina Bitang si Octavian Bellu le-au felicitat pe fetite pentru  performantele obtinute dar  si pe antrenori, parinti si fani, care au fost alaturi de micutele sportive.

Bravo, fetitelor! Multa bafta in continuare!

#suntemcuvoi

final

Comentarii

comments

Comments are closed.

OMV Petrom si gimnastica

Petrom sustine gimnastica feminina inca din anul 2010. La sfarsitul anului 2013 a decis sa se implice si mai mult in sprijinirea acestui sport, investind intr-un proiect sustenabil initiat de catre Mariana Bitang si Octavian Bellu. Incepand cu 2014 si pana in anul 2018, compania noastra sustine programul de pregatire "Tara, tara vrem campioane", care isi doreste sa creasca o generatie noua de gimnaste si sa ajute la dezvoltarea scolii romanesti de gimnastica feminina. In prezent, 125 de fetite sunt integrate in programul de pregatire in centrele de gimnastica din mai multe orase: Bucuresti, Timisoara, Constanta, Deva, Onesti, Ploiesti, Focsani, Barlad, Arad.

Pe de alta parte, continuam suportul nostru catre actuala generatie de gimnaste si sustinem in calitate de "Partener General" organizarea celui mai important eveniment sportiv al anului 2017 pentru gimnastica romaneasca. Campionatele Europene de Gimnastica Artistica Petrom, Masculin si Feminin, care se vor desfasura la Cluj in perioada 19-23 aprilie, ne ofera sansa sa ne sustinem sportivii la noi acasa.

E timpul sa ii incurajam si sa le transmitem energia noastra!

#suntemcuvoi