„Prima data cand m-am urcat pe barna am simtit ca plutesc deasupra norilor”

Toata lumea stie ca barna are doar 10 centimetri  latime, dar in sala de antrenamente pare si mai ingusta decat la televizor. Cand s-au urcat prima data pe barna, unele dintre fetele noastre au avut emotii. Altele s-au indragostit de la inceput de acest aparat care ne-a facut de atatea ori sa strigam  „STAAAI!” si care ne-a adus atatea bucurii.

„A fost o senzatie foarte placuta si am simtit ca pot sa imi tin echilibrul mai bine decat celelalte fete din sala”, povesteste cu emotie Didi, in timp ce Anamaria spune ca i-a fost teama la inceput, dar s-a obisnuit. Silvia Zarzu a avut cea mai frumoasa experienta: „Am simtit ca plutesc deasupra norilor”. Afla ce au simtit fetele noastre prima data cand s-au urcat pe barna.

Mai sunt mai putin de doua luni pana la turneul preolimpic, iar fetele noastre se antreneaza in fiecare zi, sub coordonarea  antrenorilor Octavian Bellu si Mariana Bitang pentru calificarea la JO de la Rio. Spor, fetelor!

#suntemcuvoi

 

Comentarii

comments

Comments are closed.

OMV Petrom si gimnastica

Petrom sustine gimnastica feminina inca din anul 2010. La sfarsitul anului 2013 a decis sa se implice si mai mult in sprijinirea acestui sport, investind intr-un proiect sustenabil initiat de catre Mariana Bitang si Octavian Bellu. Incepand cu 2014 si pana in anul 2018, compania noastra sustine programul de pregatire "Tara, tara vrem campioane", care isi doreste sa creasca o generatie noua de gimnaste si sa ajute la dezvoltarea scolii romanesti de gimnastica feminina. In prezent, 125 de fetite sunt integrate in programul de pregatire in centrele de gimnastica din mai multe orase: Bucuresti, Timisoara, Constanta, Deva, Onesti, Ploiesti, Focsani, Barlad, Arad.

Pe de alta parte, continuam suportul nostru catre actuala generatie de gimnaste si sustinem in calitate de "Partener General" organizarea celui mai important eveniment sportiv al anului 2017 pentru gimnastica romaneasca. Campionatele Europene de Gimnastica Artistica Petrom, Masculin si Feminin, care se vor desfasura la Cluj in perioada 19-23 aprilie, ne ofera sansa sa ne sustinem sportivii la noi acasa.

E timpul sa ii incurajam si sa le transmitem energia noastra!

#suntemcuvoi