Tara, tara, vrem campioane | E nevoie de mult curaj si vointa sa incepi sa practici un sport atat de devreme  

In fiecare zi, fetitele din campania “Tara, tara, vrem campioane” au acelasi program. Antrenament, scoala, antrenament. In weekend-uri, merg uneori acasa, insa nu de fiecare data. Le e dor de parinti, de prieteni, dar au renuntat la “mofturi” si au in minte o singura dorinta: sa devina cele mai bune!

In cele sase cluburi in care se desfasoara programul, CSS nr. 1 Constanta, CSS „Cetate” Deva, CS „Nadia Comaneci” Onesti, CSS nr.1 Timisoara, CS „Dinamo” Bucuresti si CSA Steaua Bucuresti, antrenorii incearca sa modeleze inca de pe acum viitoarele campioane. Coordonatorii programului, Octavian Bellu si Mariana Bitang, isi pun mari sperante in micutele gimnaste . “As vrea sa-i felicit pe antrenorii zonali care s-au ocupat de perierea zonelor pentru a gasi gimnaste talentate”, spunea Bellu pentru suntemcuvoi.ro.

Fetitele din proiect sunt alaturi si de fetele de la lot, pe care le admira si le iubesc enorm. Le tin pumnii la competitia de recalificare pentru Rio !

#suntemcuvoi

Comentarii

comments

Comments are closed.

OMV Petrom si gimnastica

Petrom sustine gimnastica feminina inca din anul 2010. La sfarsitul anului 2013 a decis sa se implice si mai mult in sprijinirea acestui sport, investind intr-un proiect sustenabil initiat de catre Mariana Bitang si Octavian Bellu. Incepand cu 2014 si pana in anul 2018, compania noastra sustine programul de pregatire "Tara, tara vrem campioane", care isi doreste sa creasca o generatie noua de gimnaste si sa ajute la dezvoltarea scolii romanesti de gimnastica feminina. In prezent, 125 de fetite sunt integrate in programul de pregatire in centrele de gimnastica din mai multe orase: Bucuresti, Timisoara, Constanta, Deva, Onesti, Ploiesti, Focsani, Barlad, Arad.

Pe de alta parte, continuam suportul nostru catre actuala generatie de gimnaste si sustinem in calitate de "Partener General" organizarea celui mai important eveniment sportiv al anului 2017 pentru gimnastica romaneasca. Campionatele Europene de Gimnastica Artistica Petrom, Masculin si Feminin, care se vor desfasura la Cluj in perioada 19-23 aprilie, ne ofera sansa sa ne sustinem sportivii la noi acasa.

E timpul sa ii incurajam si sa le transmitem energia noastra!

#suntemcuvoi