Tara, tara, vrem campioane | Vanesa, 10 ani: “Mi-e dor de parinti, vreau sa stie ca ii iubesc mult”

Vanesa are 10 ani si se antreneaza  in fiecare zi in sala de gimnastica de la Deva, ca sa devina o mare campioana. E cea mai buna prietena a Sarei si spera ca intr-o zi sa ajunga precum Lari si Didi. S-a bucurat foarte mult ca a avut ocazia sa le intalneasca :-).

„Imi e dor putin de parinti, dar vreau sa stie ca ii iubesc mult”, spune cu zambetul pe buze Vanesa.

C.S.S. nr. 1 Constanta, C.N.S. „Cetate” Deva, C.S. „Nadia Comaneci” Onesti, C.S.S. nr.1 Timisoara, C.S. „Dinamo” Bucuresti si C.S.A. Steaua Bucuresti. Acestea sunt cele 6 cluburi, care reprezinta ”casa” celor  200 de fetite care fac parte din programul de pregatire „Tara, tara, vrem campioane”,   pentru perioada 2014-2017.

#suntemcuvoi

Comentarii

comments

Comments are closed.

OMV Petrom si gimnastica

Petrom sustine gimnastica feminina inca din anul 2010. La sfarsitul anului 2013 a decis sa se implice si mai mult in sprijinirea acestui sport, investind intr-un proiect sustenabil initiat de catre Mariana Bitang si Octavian Bellu. Incepand cu 2014 si pana in anul 2018, compania noastra sustine programul de pregatire "Tara, tara vrem campioane", care isi doreste sa creasca o generatie noua de gimnaste si sa ajute la dezvoltarea scolii romanesti de gimnastica feminina. In prezent, 125 de fetite sunt integrate in programul de pregatire in centrele de gimnastica din mai multe orase: Bucuresti, Timisoara, Constanta, Deva, Onesti, Ploiesti, Focsani, Barlad, Arad.

Pe de alta parte, continuam suportul nostru catre actuala generatie de gimnaste si sustinem in calitate de "Partener General" organizarea celui mai important eveniment sportiv al anului 2017 pentru gimnastica romaneasca. Campionatele Europene de Gimnastica Artistica Petrom, Masculin si Feminin, care se vor desfasura la Cluj in perioada 19-23 aprilie, ne ofera sansa sa ne sustinem sportivii la noi acasa.

E timpul sa ii incurajam si sa le transmitem energia noastra!

#suntemcuvoi