Viitorul e in mainile lor! 6 motive sa zambesti astazi!

Sunt abia la inceput de drum, un drum frumos, ambitios si plin de dorinta pentru a face performanta in gimnastica. Au fost selectate si incluse in programul de pregatire acum aproape 2 ani si stiu ca mai au mult de lucru pana sa ajunga mari campioane.
In fiecare zi sunt prezente in sala de gimnastica si lucreaza sub coordonarea antrenorilor din cadrul proiectului cu un singur scop: olimpiada din 2024! Haideti sa revedem fetitele din campania “Tara, tara, vrem campioane” !

Comentarii

comments

Comments are closed.

OMV Petrom si gimnastica

Petrom sustine gimnastica feminina inca din anul 2010. La sfarsitul anului 2013 a decis sa se implice si mai mult in sprijinirea acestui sport, investind intr-un proiect sustenabil initiat de catre Mariana Bitang si Octavian Bellu. Incepand cu 2014 si pana in anul 2018, compania noastra sustine programul de pregatire "Tara, tara vrem campioane", care isi doreste sa creasca o generatie noua de gimnaste si sa ajute la dezvoltarea scolii romanesti de gimnastica feminina. In prezent, 125 de fetite sunt integrate in programul de pregatire in centrele de gimnastica din mai multe orase: Bucuresti, Timisoara, Constanta, Deva, Onesti, Ploiesti, Focsani, Barlad, Arad.

Pe de alta parte, continuam suportul nostru catre actuala generatie de gimnaste si sustinem in calitate de "Partener General" organizarea celui mai important eveniment sportiv al anului 2017 pentru gimnastica romaneasca. Campionatele Europene de Gimnastica Artistica Petrom, Masculin si Feminin, care se vor desfasura la Cluj in perioada 19-23 aprilie, ne ofera sansa sa ne sustinem sportivii la noi acasa.

E timpul sa ii incurajam si sa le transmitem energia noastra!

#suntemcuvoi